Bart: “Iedere maand maak ik een nieuw Vijverhoeve menu. Ik laat me inspireren door klassieke gerechten uit de Franse keuken. Mijn vader bereidde die al. Ik heb daar eigentijdse ingrediënten aan toe gevoegd. De seizoensgroenten uit eigen tuin en uit de streek vormen daarvoor een belangrijke basis. Sommelier Yori selecteert met kennis van zaken de aangepaste wijnen bij onze gerechten. Zo hopen wij u iedere keer weer aangenaam te mogen verrassen bij uw bezoek aan ons restaurant.”

Hollandse nieuwe haring
komkommer, zeekraal

*
Carpaccio van tomaat
gebakken ganzenlever

*
Tarbot
citroengras, pastinaak

______________

Tournedos
rode wijnsaus
______________

Geitenkaas
rabarber, krentenbrood

*
Kersen
pistache, yoghurt

Prijzen

4-gangen: €57,50 (2x voor -, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement €30,-

5-gangen: €67,50 (3x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement €34,-

6-gangen: €77,50 (volledig menu). Wijnarrangement €38,-

 

Lunchmenu

Tevens serveren wij een 3-gangen lunchmenu voor €32,50 (uitgezonderd op zondagen en Nederlandse en Belgische feestdagen). Naast onze menu’s kunt u op onze a la carte klassiekers terugvinden zoals gebakken ganzenlever, coquille, kreeft en tarbot.

 

Chefs Suprise all-in dinner

Op zondagavond en maandagavond (uitgezonderd feestdagen), serveren wij een extra menu:
3 gangen verrassingsmenu voor € 65,- All-in ( glas champagne, 2 glazen wijn, water en koffie)