Bart: “Iedere maand maak ik een nieuw Vijverhoeve menu. Ik laat me inspireren door klassieke gerechten uit de Franse keuken. Mijn vader bereidde die al. Ik heb daar eigentijdse ingrediënten aan toe gevoegd. De seizoensgroenten uit eigen tuin en uit de streek vormen daarvoor een belangrijke basis. Sommelier Yori selecteert met kennis van zaken de aangepaste wijnen bij onze gerechten. Zo hopen wij u iedere keer weer aangenaam te mogen verrassen bij uw bezoek aan ons restaurant.”

Rode mul
venkel, curry

*
Coquille
saus van duindoornbes

*
Patrijs
kruidensaus

______________

Fazant of wilde eend
aardappelkroketjes
______________

Kaasbordje
vijg, notenbrood

*
Mandarijn
karamel, speculaas

Prijzen

4-gangen: €57,50 (2x voor -, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement €30,-

5-gangen: €67,50 (3x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement €34,-

6-gangen: €77,50 (volledig menu). Wijnarrangement €38,-

 

Lunchmenu

Tevens serveren wij een 3-gangen lunchmenu voor €32,50 (uitgezonderd op zondagen en Nederlandse en Belgische feestdagen). Naast onze menu’s kunt u op onze a la carte klassiekers terugvinden zoals gebakken ganzenlever, coquille, kreeft en tarbot.

 

Chefs Suprise all-in dinner

Op zondagavond en maandagavond (uitgezonderd feestdagen), serveren wij een extra menu:
3 gangen verrassingsmenu voor € 65,- All-in ( glas champagne, 2 glazen wijn, water en koffie)

 

Kerstmenu 2018

25 en 26 december

Tartaar van rundsvlees
oester, spitskool

King-crab
avocado, komkommer

Griet
gerookte melk, venkel

 

sorbet

 

Filet pur van hert
rode wijnsaus, stoofpeer

Gorgonzola dolce
amarena kers

“Kerstbal”
perzik, chocolade

Vanille
passievrucht, karamel

Dit 7-gangen kerstmenu serveren wij voor € 88,50 p.p.