Bart: “Iedere maand maak ik een nieuw Vijverhoeve menu. Ik laat me inspireren door klassieke gerechten uit de Franse keuken. Mijn vader bereidde die al. Ik heb daar eigentijdse ingrediënten aan toe gevoegd. De seizoensgroenten uit eigen tuin en uit de streek vormen daarvoor een belangrijke basis. Sommelier Yori selecteert met kennis van zaken de aangepaste wijnen bij onze gerechten. Zo hopen wij u iedere keer weer aangenaam te mogen verrassen bij uw bezoek aan ons restaurant.”

Vanwege de Corona-maatregelen zijn wij tot nader bericht gesloten.

Vijverhoeve Menu

 

Rilette van gerookte makreel

 dille, komkommer

 

*

Salade van Noordzeekrab

fregola sarda

 

*

Gegrilde coquille

venkel, duindoornbes

 

______________

Patrijs, ganzenlever

saus van Banyuls

______________

 

Kaasbordje

*

Dessert van peer

pistache, citroen

 

4 gangen: € 57,50          Wijnarrangement €30,-       

5 gangen: € 67,50          Wijnarrangement €34,-         

             6 gangen: € €77,50       Wijnarrangement €38,-