Bart: “Iedere maand maak ik een nieuw Vijverhoeve menu. Ik laat me inspireren door klassieke gerechten uit de Franse keuken. Mijn vader bereidde die al. Ik heb daar eigentijdse ingrediënten aan toe gevoegd. De seizoensgroenten uit eigen tuin en uit de streek vormen daarvoor een belangrijke basis. Sommelier Yori selecteert met kennis van zaken de aangepaste wijnen bij onze gerechten. Zo hopen wij u iedere keer weer aangenaam te mogen verrassen bij uw bezoek aan ons restaurant.”

Vijverhoeve Menu

Woensdag 21 open vanwege de Belgische feestdag!!

 

Hollandse nieuwe haring

zeekraal, komkommer

 

*

Gemarineerde tonijn

langoustine, tomaat

 

*

Iberico filet

morilles, truffel

 

______________

Jonge duif
gebakken ganzenlever
saus van Banyuls

______________

 

Kaasbordje

*

Dessert van aardbei

limoen, pistache

                     

4- gangen € 57,50 (2x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement € 30,-

5- gangen € 67,50 (3x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement € 36,-

6- gangen € 77,50 (volledig menu). Wijnarrangement € 42,-

 

Lunchmenu

Tevens serveren wij een 3-gangen lunchmenu voor € 34,50 (uitgezonderd op zondagen en Nederlandse en Belgische feestdagen).

 

Chefs surprise all-in dinner

Op zondagavond en maandagavond (uitgezonder feestdagen) serveren wij een extra menu:
4 gangen verrassingsmenu voor € 80,- All-in (glas champagne, 2 glazen wijn, water en koffie)