Bart: “Iedere maand maak ik een nieuw Vijverhoeve menu. Ik laat me inspireren door klassieke gerechten uit de Franse keuken. Mijn vader bereidde die al. Ik heb daar eigentijdse ingrediënten aan toe gevoegd. De seizoensgroenten uit eigen tuin en uit de streek vormen daarvoor een belangrijke basis. Sommelier Yori selecteert met kennis van zaken de aangepaste wijnen bij onze gerechten. Zo hopen wij u iedere keer weer aangenaam te mogen verrassen bij uw bezoek aan ons restaurant.”

Vijverhoeve Menu

 

Tartaar van rundsvlees

truffel, verveine

*

Salade van Noordzeekrab

komkommer, basilicum

*

Tarbot

venkel, witte wijnsaus
(suppl. premium Baerii kaviaar € 24,- per 5 gram)

______________

Wilde eend

saus van Banyuls

______________

 

Savoyard

Camembert & Roquefort

*

Dessert van vijg
honing, citroen

                     

4- gangen € 66,50 (2x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement € 34,-

5- gangen € 78,50 (3x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement € 42,50

6- gangen € 90,50 (volledig menu). Wijnarrangement € 51,-

 

Lunchmenu

Tevens serveren wij een 3 of 4 gangen lunchmenu voor € 37,50 of € 49,- (uitgezonderd op zondagen en Nederlandse en Belgische feestdagen).

 

Chefs surprise all-in dinner

Op zondagavond en maandagavond (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een extra menu:
4 gangen verrassingsmenu voor € 85,- All-in (glas champagne, 2 glazen wijn, water en koffie)

 

A la carte

Naast onze menu’s serveren wij ook a la carte, vanwege het wisselende aanbod van verse producten vind u onze a la carte niet online.
Voor meer informatie kunt u ons mailen; info@restaurantdevijverhoeve.nl