Bart: “Iedere maand maak ik een nieuw Vijverhoeve menu. Ik laat me inspireren door klassieke gerechten uit de Franse keuken. Mijn vader bereidde die al. Ik heb daar eigentijdse ingrediënten aan toe gevoegd. De seizoensgroenten uit eigen tuin en uit de streek vormen daarvoor een belangrijke basis. Sommelier Yori selecteert met kennis van zaken de aangepaste wijnen bij onze gerechten. Zo hopen wij u iedere keer weer aangenaam te mogen verrassen bij uw bezoek aan ons restaurant.”

Vanaf nu zijn wij weer open van 12.00 tot 18.00 uur en serveren enkel BUITEN
Donderdag 13 mei OPEN!!

Vijverhoeve Menu

(Omdat wij afhankelijk zijn van de weersomstandigheden zal het menu per dag kunnen wisselen, wij zullen de website zoveel mogelijk up-to-date proberen te houden  )

 

Asperge

 Bresaola van Wagyu-rund

 

*

Gemarineerde langoustine

appel, venkel

 

*

Salade van noordzeekrab

couscous

 

______________

Zeebaars

bruine botersaus

______________

 

Geitenkaas
tomaat, zwarte olijf

*

Mousse van rosé champagne

aardbei, yuzu

                     

4- gangen € 57,50 (2x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement € 30,-

5- gangen € 67,50 (3x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement € 34,-

6- gangen € 77,50 (volledig menu). Wijnarrangement € 38,-

 

Lunchmenu

Tevens serveren wij een 3-gangen lunchmenu voor € 34,50 (uitgezonderd op zondagen en Nederlandse en Belgische feestdagen).