Bart: “Iedere maand maak ik een nieuw Vijverhoeve menu. Ik laat me inspireren door klassieke gerechten uit de Franse keuken. Mijn vader bereidde die al. Ik heb daar eigentijdse ingrediënten aan toe gevoegd. De seizoensgroenten uit eigen tuin en uit de streek vormen daarvoor een belangrijke basis. Sommelier Yori selecteert met kennis van zaken de aangepaste wijnen bij onze gerechten. Zo hopen wij u iedere keer weer aangenaam te mogen verrassen bij uw bezoek aan ons restaurant.”

Vanaf woensdag 28 april zijn wij weer open van 12.00 tot 18.00 uur en serveren enkel BUITEN

Vijverhoeve Menu

(dit menu is een voorbeeld uit het verleden vanaf woensdag 28 april 2021 is het menu weer up-to-date)

 

Rilette van gerookte makreel

 dille, komkommer

 

*

Salade van Noordzeekrab

fregola sarda

 

*

Gegrilde coquille

venkel, duindoornbes

 

______________

Patrijs, ganzenlever

saus van Banyuls

______________

 

Kaasbordje

*

Dessert van peer

pistache, citroen

                     

4- gangen € 57,50 (2x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement € 30,-

5- gangen € 67,50 (3x voor-, hoofd-, en nagerecht). Wijnarrangement € 34,-

6- gangen € 77,50 (volledig menu). Wijnarrangement € 38,-

 

Lunchmenu

Tevens serveren wij een 3-gangen lunchmenu voor € 34,50 (uitgezonderd op zondagen en Nederlandse en Belgische feestdagen).